Veelgestelde vragen

Je koopt niet elke dag een nieuw appartement. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je met nogal wat vragen rondloopt. Over hoe dat precies gaat, een huis veelgestelde vragen en onze antwoorden daarop.

Algemeen

Voor overige vragen kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur terecht bij de makelaars van De Keizer makelaarsgroep; Mark van Woudenberg en Marloes Eegdeman. Het enthousiaste nieuwbouwteam van De Keizer staat klaar als je vragen hebt. Het nieuwbouwteam is te bereiken via telefoonnummer 030 600 82 40.

Rondom Monaco is het gezellig op de luie trappen richting de nieuwe promenade, het stadsplein en de biodiverse binnentuin. Ga lekker op de trap zitten of strijk neer op een van de terrasjes en geniet met een goede kop koffie in je hand van vrij zicht op het water. Voor een boodschap, een nieuwe outfit, een avond in het theater of een avond lekker uit eten wandel je zo Cityplaza Nieuwegein in. Monaco biedt een luxe, ontspannen stadsleven. Monaco is perfect bereikbaar en ligt gunstig ten opzichte van stad en natuur. De bus en de sneltram naar Utrecht stoppen praktisch om de hoek. Daarbij rij je vanaf jouw privé parkeerplaats in de garage met 5 minuten de A2 op. Als je dan bedenkt dat je hier ook nog de Nedereindse Plas en Park Oudegein in jouw spreekwoordelijke achtertuin hebt, zit je hier goed.

Ja, er is een exclusieve brochure beschikbaar van het project. Deze luxe verkoopbrochure kun je opvragen bij één van de makelaars. Zij zullen er vervolgens voor zorgen dat je dit ontvangt. Ook is er een digitale versie beschikbaar.

Over de appartementen

De appartementen zijn allemaal voorzien van vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp. Alleen in de badkamers wordt er verwarmd door middel van een elektrische handdoekradiator. De temperatuur in de appartementen is eenvoudig te regelen door middel van een thermostaat. Het grote voordeel van het systeem is dat het systeem niet alleen kan verwarmen maar ook enkele graden kan koelen. Door koud water door de leidingen te laten lopen wordt de warmte uit het appartement getrokken. Zowel de verwarming en koeling gebeurt gelijkmatig via de vloer. De temperatuur in huis is daardoor constant en comfortabel. De uitstekende isolatie zorgt ervoor dat warmte langer wordt vastgehouden óf juist buiten blijft op heel warme dagen, zodat je minder hoeft bij te koelen. Bijkomend voordeel is dat deze goede ‘schil’ en interne isolatie ervoor zorgen dat er nauwelijks geluiden van de buren hoorbaar zijn. De appartementen zijn voorzien van een energiezuinige Warmte Terug Win installatie (WTW). De WTW zorgt ervoor dat het binnenklimaat gezond en comfortabel is, zonder dat je er ook maar een raam voor hoeft open te zetten. Via een warmtewisselaar wordt de ingeblazen lucht voorverwarmd met de warmte die afkomstig is van de afgezogen lucht.

Ja, de appartementen voldoen aan de laatste richtlijnen op het gebied van duurzaam bouwen.

De appartementen zijn voorzien van:

  • balkon;
  • eigen parkeerplaats in de garage onder het gebouw;
  • moderne keuken voorzien van apparatuur;
  • openslaande deuren naar het balkon;
  • badkamer met wastafel(s) inclusief modern tegelwerk;
  • standaard een inloopdouche;
  • optioneel een ligbad;
  • een berging met wasmachine- en droger aansluiting;
  • aparte berging op de begane grond;
  • behangklare wanden en plafonds voorzien van wit spuitwerk.

Op de appartementen in Monaco is de SWK Garantie en waarborgregeling van toepassing. Dit houdt onder andere in dat u als koper afbouwgarantie van uw appartement heeft. De garantievoorwaarden en termijnen zijn centraal vastgelegd. Op de website van SWK (https://swk.nl/) kan je hier meer over lezen.

Ja, elk appartement heeft een eigen parkeerplaats.

Ja, het appartement beschikt over een moderne keuken voorzien van apparatuur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot aanpassing naar persoonlijke smaak.

Ja, tot op zekere hoogte. Dit is per appartement verschillend. Neem hiervoor contact op met de makelaar.

Ja, per appartement is er sprake van een berging met wasmachine- en droger aansluiting en daarnaast nog eens een aparte berging op de begane grond.

Verkoop

Via de website onder het kopje ‘het aanbod’ of ‘inschrijven’, dat leidt naar de woningzoeker. Echter, kun je ook gewoon persoonlijk langs het makelaarskantoor gaan.

Bij een vraagprijs v.o.n. zitten de kosten voor de overdrachtsbelasting of BTW en de notariskosten al in de prijs meegerekend.

Staat een appartement onder optie, dan is de woning voor een bepaalde tijd vrijblijvend gereserveerd voor iemand. De woning mag in die tijd niet aan een andere kandidaat verkocht worden.

In de woningzoeker op de website. Het beschikbare aanbod is te bereiken door op de knop ‘ het aanbod’ te klikken in de menubalk.

Financieel

Daar kun je achter komen door een financiële check uit te voeren. Een financiële check toont aan hoe je er financieel voor staat. Vergis je niet, het is geen hypotheekaanvraag of inkomensverklaring. Een financiële check wordt ook wel eens een hypotheekverklaring of haalbaarheidstoets genoemd. Met een financiële check of hypotheekverklaring van een hypotheekverstrekker wordt duidelijk of je de woning en bijkomende kosten kunt betalen. De financieel adviseurs van GeldXpert kunnen je voorzien van een passend advies en meedenken over jouw financiële mogelijkheden.

In de basis dient de financiering voor de aankoop van uw nieuwe appartement geregeld te zijn binnen 2 maanden na het tekenen van de koop-/ en aannemingsovereenkomst.

Zodra je de hypotheekakte bij de notaris hebt ondertekend, komt het hypotheekbedrag beschikbaar en moet je elke maand hypotheekrente en aflossing betalen. Jouw financieel adviseur kan de kosten hiervan zichtbaar maken.

Op dit moment zijn de exacte servicekosten nog niet vastgesteld. Houd ongeveer rekening met zo’n €2,- per vierkante meter woonoppervlakte.

Planning

De prognose is dat de eerste appartementen worden opgeleverd in het vierde kwartaal van 2025.

De bouw is reeds begonnen.

Door je in te schrijven via de website. Zo wordt je per mail op de hoogte gehouden.

Er zijn nog appartementen beschikbaar

De verkoop van de 32 luxe appartementen is gestart. Heb je interesse? Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf je in op de appartementen van jouw voorkeur.

© Copyright - Monaco City Nieuwegein