Maak kennis met De Keizer Makelaarsgroep

“Als je in Nieuwegein wilt wonen, start je bij een makelaar in Nieuwegein.”

Het nieuwbouwteam van De Keizer makelaars­groep staat voor jou klaar. En daar heb je een goeie aan. De Keizer makelaarsgroep is sinds 1973 gevestigd in de regio Utrecht. ­Begonnen met 3 medewerkers in Nieuwegein en inmiddels uitgegroeid naar een team van circa 50 enthousiaste mensen. Het voordeel van deze omvang is dat ze voor elke discipline een specialist in huis hebben. Een dijk aan kennis en ervaring die ook weer onderling gedeeld wordt.

Bij De Keizer werken nieuwbouwspecialisten. Ze begeleiden je van A tot Z, leggen alles uit en zorgen dat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Een nieuwbouwhuis kopen is anders dan een woning kopen waar je doorheen kunt lopen. Zij nemen er de tijd voor om het nieuwbouwhuis tot leven te laten komen, nog voor het gebouwd is.

Doordat De Keizer een fullservice makelaars­kantoor is én 7 vestigingen heeft in de regio Utrecht kunnen ze je ook helpen bij de verkoop van de bestaande woning. Ze kennen de regio Utrecht op hun duimpje en die kennis zetten ze graag voor je in. Door hun complete pakket aan diensten kunnen ze je van A tot Z helpen. Van een gratis waardebepaling tot een gedegen taxatie en verkoop van je oude huis. Ook voor een goed financieel advies en hypotheekaanvraag kun je bij hun kantoor terecht.

 

Marloes Eegdeman

Nieuwbouwadviseur KRMT 

Mark van Woudenberg

Nieuwbouwadviseur KRMT 

Fleur Verkleij

Frontoffice

Er zijn nog appartementen beschikbaar

De verkoop van de 37 luxe appartementen is gestart. Heb je interesse? Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf je in op de appartementen van jouw voorkeur.

© Copyright - Monaco City Nieuwegein