LUXE WONEN IN HET STADSHART, AAN HET WATER

­Monaco bestaat uit 37 high end ­appartementen met royaal balkon of terras. Monaco is één ­gebouw met getrapte vorm. Hoe hoger, hoe smaller. Het hoogste deel telt 9 verdiepingen. Op de begane grond, direct aan de brede ­trappen die naar de Doorslag leiden, komen twee horecagelegenheden, waarvan er één in het gebouw van Monaco zit. 

city apartments

twee-kamer appartementen

Aan de promenade op de begane grond en 1e verdieping komen 3 mooie twee-kamer ­appartementen van circa 63 tot 84 m² groot. De buitenruimte, in de vorm van een loggia of terras, bevindt zich op het oosten, waardoor je vanaf de vroege ochtend tot laat in de middag geniet van de zon. De indeling van de appartementen verschilt, maar is altijd zo praktisch dat elke vierkante meter optimaal tot zijn recht komt. Voor welk appartement je ook kiest, altijd heb je een ruime slaapkamer, een badkamer met inloopdouche en 2 wastafels, woonkamer met open keuken en berging waar ruimte is voor de wasmachine en droger. Op de begane grond is nog een aparte berging aanwezig. Kom straks thuis, parkeer je auto op je eigen parkeerplek in de garage en vervolg binnendoor je weg naar je woning.

Lux apartments

drie-kamer appartementen

Monaco telt 27 geweldige drie-kamer appartementen op de 1e t/m de 7e verdieping. De grootte loopt uiteen van circa 76 tot 133 m². Altijd heb je 2 slaapkamers, een balkon of loggia en een eigen parkeerplaats in de garage onder het gebouw. Door de grote ramen is de daglichttoetreding optimaal en de indeling is zo praktisch dat elke vierkante meter goed tot zijn recht komt. Geniet straks van thuiskomen en nooit meer zoeken naar een parkeerplaats én alles nieuw. Opvallend is de afmeting van de buitenruimte, de kleinste telt al bijna 8 m², maar er zijn ook appartementen met een balkon of dakterras van meer dan 30 m². Door welk appartement laat jij je verleiden?

Topapartments

vier-kamer appartementen

Het luxe en ruime wonen in Monaco beleef je optimaal in een van de 2 riante vier-kamer appartementen op de 2e en 5e verdieping. Met een woonoppervlakte van circa 117 en 125 m² doen de appartementen qua ruimte niet onder voor een gemiddeld gezinshuis. Maar dan heb je hier het voordeel van wonen in de binnenstad én alles gelijkvloers. Daarbij parkeer je de auto veilig in de garage om vervolgens binnendoor je weg naar je verdieping te volgen. De appartementen verschillen in indeling, maar hebben stuk voor stuk een riante buitenruimte in de vorm van een balkon of dakterras en in elke slaapkamer kun je met gemak een tweepersoonsbed kwijt. Geniet je straks op deze plek waar al het goede samenkomt?

Sky apartments

vier-kamer appartementen

Op de 7e en 8e verdieping bevinden zich 3 Sky Apartments die qua indeling en oppervlakte nagenoeg identiek zijn aan de 2 penthouses. Het neusje van de zalm door de enorme woonoppervlakte, de indrukwekkende raampartijen en het mooie uitzicht. Zoals je van een appartement in dit segment mag verwachten is elke kamer ruim bemeten en heeft de hoofdslaapkamer een badkamer en suite. Uiteraard is er ook een 2e badkamer aanwezig, waardoor je elkaar nooit voor de voeten loopt. De meer dan riante living laat zich op allerlei manieren indelen en voegt zich daarmee naar jouw leven. Geniet je straks tot in de late uurtjes op het balkon van de zon en het mooie uitzicht?

Sky apartments

vier-kamer penthouse

De 2 penthouses van Monaco laten menige woondroom in vervulling gaan door de zee aan ruimte, het mooie uitzicht, de grote raampartijen en riante buitenruimte van minimaal 25 m². De ultiem luxe penthouses op de bovenste verdieping zijn beide circa 175 m² groot en hebben 3 slaapkamers. Bekijk de plattegronden en specificaties en ontdek waar jij jezelf ziet wonen. Leef je straks in Monaco dan heb je gegarandeerd een fijne plek bemachtigd die niet alleen heel luxe en groots aanvoelt, maar die ook comfortabel is. Vanuit de garage onder het gebouw, bereik je binnendoor de 9e verdieping.

Duurzaam en energiezuinig wonen in monaco

Monaco is duurzaam ontwikkeld en wordt volgens de laatste technieken gebouwd met hoogwaardige materialen. Dankzij de hoge wettelijke eisen zijn de nieuwbouwappartementen uitstekend geïsoleerd én comfortabel. Dat voelt fijn, want ook in de toekomst zit je goed.

VERWARMING EN KOELING

De appartementen zijn allemaal voorzien van vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp. Alleen in de badkamers wordt er verwarmd door middel van een elektrische handdoekradiator. De temperatuur in de appartementen is eenvoudig te regelen door middel van een thermostaat. Het grote voordeel van het systeem is dat het systeem niet alleen kan verwarmen maar ook enkele graden kan koelen. Door koud water door de leidingen te laten lopen wordt de warmte uit het appartement getrokken. Zowel de verwarming en koeling gebeurt gelijkmatig via de vloer. De temperatuur in huis is daardoor constant en comfortabel.

ISOLATIE

De uitstekende isolatie zorgt ervoor dat warmte langer wordt vastgehouden óf juist buiten blijft op heel warme dagen, zodat je minder hoeft bij te koelen. Bijkomend voordeel is dat deze goede ‘schil’ en interne isolatie ervoor zorgen dat er nauwelijks geluiden van de buren hoorbaar zijn.

VENTILATIE

De appartementen zijn voorzien van een energiezuinige WarmteTerugWin installatie (WTW). De WTW zorgt ervoor dat het binnenklimaat gezond en comfortabel is, zonder dat je er ook maar een raam voor hoeft open te zetten. Via een warmtewisselaar wordt de ingeblazen lucht voorverwarmd met de warmte die afkomstig is van de afgezogen lucht.

METERKAST

Elk appartement heeft zijn eigen meterkast. Hier zitten de aan- en afvoerleidingen en alle eigen meters. Van de meterkast wordt deze verdeeld naar de diverse aansluitpunten. Een indicatie van de plaats waar de diverse aansluitpunten, zie je op de contract verkooptekening van de appartementen. – Alle wandcontactdozen worden voorzien van randaarde. – De waterleidingen worden aangelegd vanaf de watermeter in de meterkast. Deze leidingen zijn bij de watermeter afsluitbaar en aftapbaar. – De voorzieningen voor de aansluiting op het glasvezel internet zijn aanwezig. U dient zelf uw provider te regelen.

ENERGIELABEL A

De appartementen krijgen een energielabel A, hiermee kun je in aanmerking komen voor rente korting. Tel daarbij op dat de energierekening laag zal zijn en kom tot de conclusie dat een nieuwbouwappartement kopen nu interessanter is dan ooit.

Er zijn nog appartementen beschikbaar

De verkoop van de 37 luxe appartementen is gestart. Heb je interesse? Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf je in op de appartementen van jouw voorkeur.

© Copyright - Monaco City Nieuwegein