Wonen in de meest duurzame binnenstad van Nederland

City Nieuwegein, de binnenstad van Nieuwegein, is volop in ontwikkeling. In totaal komen er 2000 woningen, horeca en wordt er meer ruimte voor groen gemaakt. Alles wordt aan elkaar geregen via slimme loop- en fietsroutes die onder andere leiden naar het moderne OV-knooppunt in het Stationsgebied in City Nieuwegein. Met extra lange trams kun je nu al zonder overstap reizen naar Utrecht Centrum en Utrecht Science Park. In 2024-2025 wordt ook het nieuwe busstation gebouwd.

Ook de CityPromenade, waaraan de gebouwen Vancouver, Monaco, Melbourne en Berlin komen, is onderdeel van de transformatie van City Nieuwegein. CityPromenade bevind zich naast de doorslag, vóór het Stadshuis en theater DE KOM. CityPromenade, staat voor werelds wonen aan het water. Er komt een wandelpromenade langs het kanaal de Doorslag. Hier meren bootjes aan en kunnen bewoners en bezoekers op de luie trappen genieten van de nieuwe horeca terrassen. Bewoners van Monaco zitten letterlijk op de eerst rang om deze gezelligheid te beleven.

Volop voorzieningen in de buurt

Je woont hier in een binnenstad en dus heb je winkels, theater, horeca, scholen en sportvoorzieningen binnen handbereik. Alles op loop- en fietsafstand. En heb je behoefte aan meer? Dan ben je met de nieuwe tramverbinding razendsnel in hartje Utrecht.

  • 1. Stadsplein
  • 2. Winkelcentrum Cityplaza + parkeren
  • 3. St. Antonius Ziekenhuis + parkeren
  • 4. Stadshuis + parkeren
  • 5. Theater DE KOM + parkeren
  • 6. Doorslag (vaarroute)
  • 7. Park Oudegein
  • 8. Tram halte: Merwestein
  • 9. Bushalte: Stadshuis
  • 10. Toekomstig nieuw busstation

Ligging Citypromenade – Alles binnen handbereik

Rondom Monaco is het gezellig op de luie trappen richting de nieuwe promenade, het stadsplein en de biodiverse binnentuin. Ga lekker op de trap zitten of strijk neer op een van de terrasjes en geniet met een goeie kop koffie in je hand van vrij zicht op het water. Voor een boodschap, een nieuwe outfit, een avond in het theater of een avond lekker uit eten wandel je zo Cityplaza Nieuwegein in. Monaco biedt een luxe, ontspannen stadsleven.

A. Vancouver

Hoog, statig, stoer en aan het water
Vancouver ligt aan de Doorslag, met de ontspannen sfeer van een levendig terras pal aan de voet.
– 191 huurappartementen

B. Monaco

Klein, luxe, uniek aan het water
Monaco ligt eveneens aan de ‘luie’ trappen tussen water en winkelcentrum. Duurzaam, klimaat- en toekomstgericht, binnen het luxe segment.
– 37 koopappartementen

Schrijf je in

C. Melbourne

Breed en fier aan het water
Dit appartementsgebouw richt zich in de volle breedte op het waterfront of op de binnentuin. Twee- en driekamerappartementen kijken uit over het blauw van de Doorslag of het groen van de eigen binnentuin.
– 155 huurappartementen

D. Berlin

Klein, baksteen
Stads wonen in optima forma. Met een terras of balkon én een binnentuin. Deze appartementen bieden ruimte voor starters, herstarters en doorstarters.
– 69 huurappartementen

Er zijn nog appartementen beschikbaar

De verkoop van de 37 luxe appartementen is gestart. Heb je interesse? Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf je in op de appartementen van jouw voorkeur.

© Copyright - Monaco City Nieuwegein